Team Lekker Belangrijk
Donaties 2023

Donaties 2023

€ 36.000,- voor de goede doelen!

Dit jaar hebben we met de Kerstkringloopwinkel ruim € 56.000,00 opgehaald in een periode die zelfs nog een week korter was dan in de afgelopen jaren. Een ongekend hoog bedrag. Ondanks de belastingverplichting die vanaf dit jaar geldt, hebben we daarvan toch nog € 36.000,- kunnen doneren aan de goede doelen. 
Dankzij alle vrijwilligers maar ook de sponsoren en alle mensen die kerstspullen kwamen brengen en natuurlijk de vele bezoekers aan de winkel! 

Het geld hebben we als volgt verdeeld over de goede doelen van dit jaar: 

  • Alpe d’HuZes deelnemers: € 12.000,- 
  • De Eik: € 12.000,- 
  • No Guts No Glory: € 12.000,- 

De cheque uitreiking heeft plaats gevonden tijdens een feestelijke bijeenkomst op 28 december 2023. 

De cheque uitreiking aan KWF via Alpe d’HuZes, door Ron en Hannie die hier, dankzij de Wensambulance, bij aanwezig kon zijn.
De cheque uitreiking aan De Eik “Heel veel dank voor de geweldige donatie van Team Lekker Belangrijk! Ook dit jaar was de Kerstkringloopwinkel een groot succes. Nogmaals hulde aan iedereen die hier vol enthousiasme aan heeft meegewerkt. 3 Cheques van elk € 12.000 voor No Guts No Glory, Alpe d’HuZes en Centrum de Eik. Allemaal prachtige goede doelen om het leven voor mensen met kanker een stukje mooier te maken.” Jaqueline Selbeck, De Eik
De cheque uitreiking aan No Guts No Glory. ”Ben jullie en alle vrijwilligers ontzettend dankbaar. Wat een inzet en toewijding, wat een werk en vooral, wat een liefde zit hierin, dat voel je aan alles. En dan ook nog eens zo’n onvoorstelbaar bedrag, echt geweldig! Heeeeeel erg bedankt, we kunnen en gaan dit heel erg goed gebruiken om mooie muzikale wensen van uit te laten komen en inderdaad ook om de zanglessen en workshops die wij in De Eik laten plaatsvinden, te kunnen blijven betalen. Vanuit de grond van mijn hart: dank jullie wel dat wij dit jaar jullie goede doel mochten zijn.” Ellen Gerritsen en Team No Guts No Glory.

Film van de chequeoverhandiging van 2023 gemaakt door Geert-Jan de Moet